Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg rebarbara,
13 dkg porcukor,
0,3 dl fehér rizling,
fahéj,
szegfűszeg,
citromlé,
mandula

Elkészítés:
A rebarbara szárakat jól megmossuk,éles késsel meghámozzuk,apró darabokra vágjuk.Feltesszük megfelelő vízmennyiséggel főni,hozzáadva a citromlevet,a fahéjat,a szegfűszeget és péppé főzzük.A tűzről levéve hűlni hagyjuk és szitán áttörjük,ezután hozzáadjuk a fehérbort,a porcukrot és habverővel simára keverjük.
Hűtőszekrényben tároljuk és tálaláskor megszórjuk mandulával.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bojtárleves » Zellerkrém leves fincsi » Szeder krémleves » Cukkinikrémleves2
» Frankfurti leves másképp » Lencsés sertés raguleves » Bárányleves » Sajtkrémleves
» Nyári bodzaleves » Bajor perecleves » Narancsleves habkarikával » Halleves
» Sajt-krémleves » Sajtos brokkolikrémleves » Parajkrémleves » Nápolyi burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.