Tutireceptek.hu fejléc

Bárányleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg báránycomb
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó)
1 kisebb fehér paprika
1 dl tejszín
1 citromkarika

bors
morzsolt tárkony

Elkészítés:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bárányleves » Tejfölös kolbászleves » Currys szárnyasleves » Disznótoros orjaleves
» Lazachab » Vitamin leves » Zöldséges pirított csirke » Sárgarépa leves
» Korhely bableves » Mazsolás vanílialeves » Zabpelyhes paradicsomleves » Palócleveske
» Nyári csirkeleves babbal » Túrós zabpelyhes pogácsa » Krémes póréleves » Görög csorba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.