Tutireceptek.hu fejléc

Rakott pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet csirkemell vagy pulyka mell
25 dkg gomba
1 közepes fej hagyma.
3 ek tejföl
1 kg krumpli
Fűszerek (delikát, só, bors, piros paprika )

Elkészítés:
A hús szeleteket natúr szeletként megsütöm.
A hagymát apróra szelem , majd ráteszem az apró szeletekre szelt gombát, fűszerezem és össze párolom.
A krumplit megpucolom és karikára vágom, majd kisütöm olajban.
Végül fogok egy üvegtálat ( hőállót) az aljára halmazom a krumplit, a tetejére a húsit, a húsi tetejére a gombát.
1 dl vizet felforralok, elkeverek benne 3 ek tejföl meg 1 ek delikátot, ezzel a lével megöntözöm a rakottast, aztán lefedem és beteszem a mikroba vagy a sütöbe 10-15 percre

Tanácsok:
Nagyon fini és könnyű :-)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Nikó81


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott pacal camembert-rel » Rakott velő » Rakott csirke III. » Sajtos rakott karaj
» Túróval rakott krumpli » Mediterrán rakott hal » Bolognai rakott karfiol » Rakott-sajtos csirkemell
» Rakott csirkemell almával » Sajtos rakott tarhonya » Lerakott harcsa » Brassói aprópecsenye..
» Fehérpecsenye » Mézes libapecsenye » Tordai pecsenye » Rakott húsos rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.