| Tepsis pecsenye receptEgytálételek Hozzávalók: 4 szelet tarja 1 kg burgonya 3-4 gerezd fokhagyma só, bors kenéshez zsír v. olaj Elkészítés: A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk. Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is. Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük. Tanácsok: A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk. Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is. Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |