Tutireceptek.hu fejléc

Tepsis pecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 szelet tarja
1 kg burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
só,
bors
kenéshez zsír v. olaj

Elkészítés:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.

Tanácsok:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Apa-féle vasi pecsenye » Rozmaringos pecsenye » Tejfölös-tepsis csirke » Fűszeres tepsis csirke
» Kínai grillpecsenye » Tepsis hús zöldségekkel » Sajtos-tejfölös tepsis hús » Tepsis mézes
» Csongrádi tepsis csirke » Tepsis csülök székelyesen » Chilis gombás pecsenye » Tepsis lángos 2
» Falusi pecsenye » Galyasági pecsenye » Kímélő vasi pecsenye » Cigánypecsenye tarjából


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.