Tutireceptek.hu fejléc

Rákfarokkal töltött avokadó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 avokadókörte,
2 tk. citromlé,
5 dkg párolt rákfarok (konzerv),
4 ek. főtt rizs,
törött bors,
só,
2 ek. majonéz,
1 tk. finomra vágott petrezselyem,
3 dió bele.

Elkészítés:
Vágjuk hosszában ketté az avokadót, vegyük ki a magját. Keverjük össze a rákfarkot, a rizst, a törött borsot, a citromlevet és a majonézt. Töltsük meg vele az avokadót, majd szórjuk be a petrezselyemmel, és rakjunk mindegyik tetejére egy fél diót.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombával töltött tök » Fonott, töltött kalács » Töltöttkáposzta másképpen » Fincsi töltött tök
» Sajttal töltött cukkini » Töltött padlizsán update 1 » Sonkával töltött kenyérke » Gombás töltött csirke
» Töltöttgomba » Töltött stefánia » Mustáros töltött pecsenye » Töltött szőlőlevél
» Töltött tojás » Túróval Töltött Zsemle » Zsenge töltött karalábé » Hallal töltött tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.