Tutireceptek.hu fejléc

Töltött tojás recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
Tojás
Vaj
Májkrém
Mustár,
só,
bors
Petrezselyemzöld
Tartármártás
Franciasaláta.

Elkészítés:
Személyenként 1-2 tojást keményre főzünk, meghámozzuk, hosszában kettévágjuk. Sárgájukat óvatosan kiemeljük, és mély tálba gyűjtjük, a tojásfehérjéket külön tálra rakjuk. A tojássárgájákat villával finomra összetörjük.

Minden tojássárgájához 1 kiskanál vajat számítva, egy kiskanál májkrémmel, mustárral, sóval, borssal finomra vagdalt petrezselyem zölddel, habosra keverjük. A tölteléket kiskanál segítségével, a tojássárgáják helyére betöltjük.

Tanácsok:
A tojásokat tálalhatjuk önmagukban, tartármártással leöntve, vagy franciasaláta ágyra fektetve, hideg sült, vagy pástétom köré rakva.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolis tojásrántotta » Tojáslikőrös húsvéti torta » Tojáslikőrös tortácska » Szardellás töltött tojás
» Sonkás tojástekercs » Töltött libanyak » Amerikai töltött csirke » Töltött makréla
» Hintóban készült tojás » Gombás töltött csirke » Almás sajtos tojássaláta » Sajtos tojásos kifli
» Töltött káposzta tejföllel » Tojástekercses szendvics » Sonkával töltött csirke » Tojás leves Ági módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.