| Hallal töltött tortilla receptTésztafélék Hozzávalók: 4 személyre (8 darab): 1 kis fej vöröshagyma, 1/2 kg tetszés szerinti halfilé, 5 evőkanál olaj, 1 mokkáskanál szárított oregánó, 3 evőkanál citromlé, 8 tortilla. Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A halfilék mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, megkapatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a halat, és megpirítjuk. Hozzáadjuk az oregánót és a citromlét, folyamatosan kevergetjük egy fakanállal, hogy kisebb-nagyobb darabokra töredezzen a hal. Félrehúzzuk. A tortillákat megtöltjük a halas töltelékkel, és szorosan feltekerjük. Ha szükséges használhatunk fogpiszkálókat a rögzítésükhöz. A maradék olajat felforrósítjuk, és közepes lángon aranybarnára és ropogósra sütjük benne a tortillákat. Salátát, sajtot és csípős szószt adhatunk mellé. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |