Tutireceptek.hu fejléc

Töltött stefánia recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg stefánia vagy fehérpecsenye
1 fej vöröshagyma
25 dkg darált sertéshús
2 kemény tojás
1 nyers tojás
2 ek. zsemlemorzsa
1 ek. zöldpetrezselyem

bors
1 késhegynyi pirospaprika
olaj
gyömbér
2 dl húsleves
1 ek. paradicsompüré
liszt

Elkészítés:
A húsba egy rést vágunk, majd félretesszük. Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd hozzákeverjük a felaprózott hagymát, a tojásokat, a zöldpetrezselymet, a zsemlemorzsát, a gyömbért, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd ezt töltjük a húsba, és összetűzzük. Ezután olajban átsütjük, majd felöntjük a húslevessel, és így pároljuk. Közben a paradicsompürét, és kevés lisztet is adunk hozzá. Teljesen puhára főzzük, majd kínálhatjuk is.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági töltött pecsenye » Virslivel töltött csirke » Tojással töltött borda » Töltött káposzta tejföllel
» Töltött dagadó erdélyiesen » Fincsi töltött padlizsán » Töltött bundás » Csokival töltött fánk
» Töltött kifli 2. » Tojással töltött káposzta » Fetával töltött paradicsom » Töltött zsemle
» Péter töltött káposztája » Töltött paradicsom » Töltött zsemlécske » Töltött padlizsán 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.