| Töltött stefánia receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg stefánia vagy fehérpecsenye 1 fej vöröshagyma 25 dkg darált sertéshús 2 kemény tojás 1 nyers tojás 2 ek. zsemlemorzsa 1 ek. zöldpetrezselyem só bors 1 késhegynyi pirospaprika olaj gyömbér 2 dl húsleves 1 ek. paradicsompüré liszt Elkészítés: A húsba egy rést vágunk, majd félretesszük. Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd hozzákeverjük a felaprózott hagymát, a tojásokat, a zöldpetrezselymet, a zsemlemorzsát, a gyömbért, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd ezt töltjük a húsba, és összetűzzük. Ezután olajban átsütjük, majd felöntjük a húslevessel, és így pároljuk. Közben a paradicsompürét, és kevés lisztet is adunk hozzá. Teljesen puhára főzzük, majd kínálhatjuk is. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |