| Tejfölös pikáns csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4. egész csirkecomb, 5 dkg vaj, 1 pohár tejföl, 2 evőkanál mustár, só, grill-fűszerkeverék, majoranna, 10 dkg reszelt sajt. Elkészítés: A csirkecombokat kettévágjuk, majd sóval,grillfűszerrel és majoranna keverékével bedörzsöljük, 1 órát pihentetjük. Ezután egy hőálló üvegedényt (jénai) kivajazunk , belehelyezzük a combokat és leöntjük 2 evőkanál mustárral elkevert tejföllel. A Jénait lefedjük, előmelegített sütőbe tesszük, és a combokat közepes lángon kb. 40 percig sütjük. Félidőben a húsokat megforditjuk a tejfölös lében. A 40 perc leteltével az edény fedelét (vagy a fóliát) levesszük , reszelt sajttal meghintjük a combokat és teljes lángon - amíg a sajt barnulni kezd - készre pirítjuk. Piriburival , rizzsel tálaljuk A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |