| Kacsacomb extra receptHúsételek Hozzávalók: 4-6 db kacsacomb Só Bors Majoranna/rozmaring 4-6 fej fokhagyma (comboktól függően) Elkészítés: A kacsacombokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk. A kacsának elég intenzív az íze ,így különösebb fűszerezést nem igényel ( különben elnyomja) A kacsacombikat felszúrjuk és telepakoljuk megtisztított fokhagyma gerezdekkel, dugig! - ha ki akarna bújni, hústű. Teflontepsiben odatesszuük, bőrükkel lefelé, pici vizet öntünk az aljára 1-2 cm-t és fólia alatt elkezdjük párolni. Kb.fél óra múlva megfordítjuk a combikat és még pároljuk. Miután kellően puha, alufólia le és visszafordítva rápirítunk a bőrére. A végeredmény: ropogós kacsasült extra sok fokhagymával! Mennyei :) jó étvágyat ;) Tanácsok: A fokhagyma fanoknak külön ajánlom, mert szeleteléskor kb.2-3 cm a husi és a fokhagyma is gazdagon szerepel :) Elkészítési idő: 88 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |