| Kacsacomb franciásan receptHúsételek Hozzávalók: 4 kicsi pecsenyekacsa-comb 50-50 dkg leveszöldség és vöröshagyma 1 dl száraz vörös bor 1 nagyobb babérlevél só, törött bors Elkészítés: A zöldségeket egyforma darabokra vágom, a hagymát negyedelem. A combokat sóval, borssal bedörzsölöm és megtűzdelem a darabokra tört babérlevéllel. A húsokat sütőedénybe teszem, aláöntöm a bort, befedem és előmelegített forró sütőbe tolom, ahol másfél óráig párolom. Ezután a fedőt leveszem, lekanalazom a hús levét. Körberakom a zöldségekkel és a hagymával, amiket meglocsolok a húslével és fedő nélkül 20 percig fedő nélkül pirítom. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |