Tutireceptek.hu fejléc

Párolt vegyes zöldség recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 g vaj
50 g brokkoli
50 g karfiol
50 g spárga
50 g (zöld színű mélyhűtött) zöldbab
tengeri só

Elkészítés:
A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A hozzávalókat külön kis edényekben sós vízben megfőzzük. A vajat megolvasztjuk és tálaláskor a zöldségekre csurgatjuk.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom a csirkemell vagdalt mellé!

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 71 kcal
Szénhidráttartalom: 6 gramm
Zsírtartalom: 3,35 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt patisszon » Rakott sült zöldség » Pulykaragu zöldséggel » Zöldséges sertésjava
» Nyári zöldségleves » Zöldborsós zöldségkrém » Zöldséges lazac 1 » Zöldséges MISOleves
» Zöldséges húspüré » Olcsó zöldséges tál » Vágott, vegyes savanyúság » Párolt rák
» Kukoricás zöldségfánk » Leveszöldség üvegben » Sörös párolt káposzta » Tejszínes zöldséges hús :)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.