Tutireceptek.hu fejléc

Pulykaragu zöldséggel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell,
5dkg olaj,
1 közepes fej hagyma,
1 evőkanál liszt,
3 sárgarépa
20 dkg kukorica,
20 dkg vörös bab,
egy csokor petrezselyem,
1 evőkanál zöld bors,
só,
bors,
marhahúsleves.

Elkészítés:
A kukoricát és a babot egy szitán leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és jól lecsöpögtetjük. A hagymát megtisztítjuk és durvára vágjuk, a petrezselymet megmossuk és finomra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk és felvágjuk, a húst kis kockákra vágjuk. Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk és hirtelen átsütjük benne a hagymát és a húst, a liszttel megszórjuk sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a sárgarépát és együtt pirítjuk tovább. Felöntjük levessel, beletesszük a kukoricát, a babot, a petrezselymet és a zöld borsot, majd mindezt együtt fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: morris07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Pulykaragu-leves » Báránycomb zöldséggel » Pikáns, párolt pulykaragu
» Ropogós tészta zöldséggel » Grillcsirke zöldséggel » Pikáns pulykaragu » Zöldséggel töltött dagadó
» Tejszínes pulykaragu » Tofu zöldséggel » Ponty zöldséggel » Csirke idényzöldséggel
» Alföldi pulykaraguleves » Tárkonyos pulykaragu-leves » Csirkemell zöldséggel » Pulykaragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.