Tutireceptek.hu fejléc

Parizer háziasan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált csirkemell
2 tojás fehérje
2 dl tejszín
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 ek. liszt,
só, fekete bors

Elkészítés:
Az alkotórészekkel jól összekevert húsmasszát sütőpapírra tesszük, kolbászformára tekerjük. A lezárt sütőpapírt alufóliába csomagoljuk, a végeit megtekerve lezárjuk, mint a cukorkákat. Spárgával 3-4 helyen átkötjük.
Forrásban lévő vízben 35-40 percig főzzük. Kivesszük a vízből, és hagyjuk kihűlni. Hűtőszekrényben tovább hűtjük.

Jól szeletelhető csemegét kapunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi parizer » Májkrém háziasan » Burgonyasaláta háziasan » Bejgli háziasan
» Fincsi parizer » Savanyú csirkezúza » Sült kacsacomb » Tésztában sült csülök
» Paradicsomos sertésmáj » Almás vagdalthús. » Paradicsomos tarja » Székely sertéscsülök
» Gundel-tokány » Békacomb bundában » Csodás csirkemell :) » Rakottpulykacici


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.