Tutireceptek.hu fejléc

Házi parizer recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
- 1/2 kiló darált csirkemell
- 2 tojásfehérje
- 200 mili liter tejszín
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- só, fekete bors

Elkészítés:
Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 - 4 helyen átkötjük. Forrásban lévő vízben főzzük 35 - 40 percet. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk. Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi parizer » Parizer háziasan » Hagyományos körözött » Serpenyős melegszendvics
» Sajt puding » Sajtos tojás szászosan » Húskrém » Vajaskenyér
» Ricottás uborka » Töltött húsos kifli » Csirkemájpástétom » Tepertőpástétom
» Marokkói babkrém (Bissara) » Cukkinis kenőke » Esti gyors melegszendvics » Padlizsán pástétom őszre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.