| Pangasius provence-i fűszerekkel receptHalas ételek Hozzávalók: Hozzávalók 2 személyre: 1 szelet pangasiusfilé 1 nagy gerezd fokhagyma kb. 5 dkg zöldfűszeres vaj provence-i fűszerkeverék só Elkészítés: A halszeletet először félbe, majd vízszintesen is kettévágjuk. A fokhagymát felaprítjuk, majd a szeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük vele. Utána mindkét oldalát megszórjuk provance-i fűszerrel. Hagyjuk állni pár percet, majd egy serpenyőben olvasszuk fel a fűszervajat, és süssük benne a halszeletek mindkét oldalát, kb. 4-4 percig. Közben sózzuk meg ízlés szerint. Villámgyorsan elkészül, nagyon egyszerű és könnyű is. Jázminrizst és majonézt ajánlok mellé. Jó étvágyat! A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |