| Lazac spenóttal receptHalas ételek Hozzávalók: 1/2 kg lazac 1 citrom Olivaolaj a sütéshez 2 gerezd fokhagyma 2 maroknyi babaspenót 1/2 kg krumpli Kevés balzsamecet 2 dl fehéerbor Elkészítés: Bőren sütjük a lazacot citromos olívaolajon, kb.2 percig. Közben egy másik serpenyőben a fokhagymát megpirítjuk olajon és megfonnyasztjuk rajta a spenótot. A krumplit megfőzzük és hozzákeverjük a spenóthoz. Dresszing: balzsamecet, citrom maradék, majd hozzáadunk 2 ek.olívaolajat,egy gerezd feldarabolt fokhagymat ízesitjük. Ha elkészült lelocsoljuk vele a salátát. Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Cucicsillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |