| Padlizsánkrém ahogy én készítem receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 db padlizsán 2 fej vörös hagyma 2 tojás sárgája mustár olaj só Elkészítés: A hagymát felaprítjuk és kevés olajon megpirítjuk. A padlizsánokat nyílt lángra odatesszük sülni(a gáz is tökéletesen megfelel). Ha megsült a fekete részt eltávolítjuk róla majd összetörjük vagy merülőmixerrel leturmixoljuk.A 2 tojás sárgájához ízlés szerint teszünk egy kis sót meg mustárt és mindig egy kevés olajat hozzáadva folyamatosan kevergetjük. Ha minden kész az egészet összekeverjük és még ízlés szerint tehetünk bele sót. Tanácsok: Ha fogyasztás előtt picit lehűtjük sokkal finomabb.A nyers tojás miatt csak 2-3 napig tartható.Ha csak elektromos tűzhely van akkor a sütőben is meg lehet sütni a padlizsánokat.Friss kenyérrel és pirítóssal is nagyon finom! Jó étvágyat hozzá! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Ancsi2582 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |