| Padlizsánkrémem receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán, 1 fej hagyma, só, 1 tojássárga, mustár, pár csepp citromlé, olaj Elkészítés: Megsütöm sütőben a padlizsánt kb.20-25 percig. 10 perc sülés után megfordítom. Miután megsült megpucolom, a héja ilyenkor könnyedén lejön. Ezután hagyom kicsit lecsöpögni. Utána összeaprítom és a hagymával együtt turmixgépbe teszem vagy botmixerrel összenyomkodom. Keverek majonézt a tojássárgájából a mustárból, olajból, citromléből. Összeöntöm a padlizsánt és a majonézt, egy utolsó mixerelés és kész! Pirítósra kenve Isteni! A receptet beküldte: Spinedastar Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |