| Mustáros-fokhagymás sült pisztráng receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg pisztráng (2 db) 3 ek mustár 4 gerezd fokhagyma 1 bögre finomliszt (én paprikás lisztet használtam) só ízlés szerint bors ízlés szerint 1.5 dl napraforgó olaj Elkészítés: A megtisztított, megmosott halakat sűrűn, kb fél cm mélyen beirdaljuk, majd besózzuk. A mustárt elkeverjük a zúzott fokhagymával, és belemasszírozzuk a pisztrángokba úgy, hogy a vágásokba is jusson belőle. 1-2 órát hűtőszekrényben pihentetjük. Ez idő elteltével beborsozzuk, megforgatjuk a paprikás lisztben, és forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Hasábburgonyával és tartármártással kínáljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |