| Narancsos lazac receptHalas ételek Hozzávalók: 4 db 15-18 dekás lazacszelet 2 db narancs leve és húsa 1 evőkanál vaj 1 kávéskanál összevágott, friss koriandermag tengeri só Elkészítés: A lazacfiléket bedörzsöljük tengeri sóval és koriandermaggal, majd az olívaolajon mindkét felét pirosra sütjük. Közben meghámozzuk az egyik narancsot, és a fehér héját lefejtve gerezdekre vágjuk. A halat meglocsoljuk a másik narancs frissen csavart levével, majd rászórjuk a narancsgerezdeket, és a vajjal készre pároljuk. Tálalásnál megszórjuk korianderrel. Tanácsok: Az ételből 4 adag lesz! A kalória, szénhidrát stb. viszont 1 adagra értendő! Update 1-es étel, és Atkins-diétában is fogyasztható. Kalóriatartalom: 499 kcal Szénhidráttartalom: 5,1 gramm Zsírtartalom: 35,4 gramm A receptet beküldte: anitaw Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |