Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors

étolaj
liszt

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseh borsos sertésszelet » Borsos tokány » Mustáros töltött pecsenye » mustáros tarja
» Zöldborsós szűzpecsenye » Érlelt borsos szelet » Borsos csirke sütőben » Zöldborsós pulykatokány
» Mustáros csülök » Borsos sajtos csirkemell » Az igazi mézes-mustáros » Őszibarackos sertésszelet
» Zöldborsós szelet » Zöldborsós apróhús » Túrógaluska hagymával » Borsos csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.