Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 soványabb friss bőrös csülök
1 fej hagyma
1 dl fehér bor
4 kanál mustár
só bors

Elkészítés:
A megtisztított csülköket megsózzuk és lábasba téve kevés vizet öntünk rá.Fedő alatt puhára pároljuk.Ha kell a vizet még pótoljuk.Ha megpuhult tűzálló tálba átrakjuk.A levébe beletesszük a hagymát hozzákeverjük a mustárt a bort és a borssal ízesítjük,felforraljuk.Ráöntjük a csülökre és saját levével locsolgatva pirosra sütjük.
Rizibizit,párolt zöldséget adhatubk mellé.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros hús » Mustáros sertéscomb » Göngyölt csülök » Karajba zárt csülök
» Mustáros krinolinsaláta » Fokhagymás, tepsis csülök » Mustáros csirkemellek » Mustáros hal 90naposra
» Kemencében sült csülök. » Mustáros tepsis tarja » Csordagulyás csülökkel » Csülök pékné módra
» Erdélyi hagymás csülök » Mustáros csirkemell » Hagymás mustáros tarja » Préselt csülök húsvétra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.