| Az igazi mézes-mustáros receptSaláták, öntetek Hozzávalók: (0,5 kg húshoz) 1 zacsko carbonara alap 2 evökanál dijoni mustár 1,5 evökanál méz Elkészítés: Amikor a hagymán és kevés olajon pirított hús már majdnem készen van, és kiengedett egy kis levet, hozzáadjuk a mustárt és a mézet. Amikor már alaposan elkevertuk, adjuk hozzá a carbonara alapot és fözzuk össze az egészet. Pár percig rogyogjon egyutt, majd fedö alatt még egy picit hagyjuk álni, melegen tálalajuk, tésztával, esetleg rizzsel, de a legfinomabb szerintem párolt karfiol és brokolli körettel. Jo étvágyat! Tanácsok: A hozzávaloknál megadott adatok az én ízlésem szerint készultek, mindenki tapasztalja ki, milyen arányban használja fel a hozzávalokat. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: zafíra1985 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |