| Milánói húsos tekercs pennével receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg darált hús 1 cs milánói rafinéria 1 cs szeletelt bacon 1 tojás 15 dkg gomba 2,5 dl hideg víz 2 gerezd fokhagyma só őrőlt bors 15 dkg sajt Elkészítés: A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem. Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm. A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött. A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe. A kifőzött tésztával tálaltam. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |