Tutireceptek.hu fejléc

Birkahúsos kukoricakása recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb,
só,
őrölt bors,
10 dkg kukoricadara,
2 evőkanál pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
1 fej vöröshagyma,
2 evőkanál zsír,
babérlevél,
2 evőkanál ecet.

Elkészítés:
Ecetes, babérleveles vízzel leforrázzuk a faggyúmentes, kockára vágott birkahúst, majd leszűrjük.
Az apróra vágott vöröshagymát zsírban megdinszteljük, majd rátesszük a leforrázott húst és átpirítjuk.
Ezután pirospaprikát, zúzott fokhagymát teszünk rá, fűszerezzük sóval, borssal.
Mindig kevés vizet rálöttyintve megfőzzük.
Mielőtt teljesen felpuhulna a hús, beletesszük a kukoricadarát, és lassú parázs felett kevergetve készre főzzük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúpörkölt » Rakott zöldborsó » Agyagban sült pikáns csirke » Makói sertésszelet
» Csurgói sertésszelet » Csirkemell fügés camamberttel » Fincsi húsos pite. » Spenótos-rukkolás rakottas
» Marhahúsfelfújt » Göngyölt csirke póréval » Tepsiben sült sajtos karaj » Tordai lacipecsenye
» Töltött dagadó krumplipürével » Bajor kacsamell » Borsóval töltött karaj » Töltelék, hús mellé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.