Tutireceptek.hu fejléc

Herkules pecsenyéje recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 dl tejföl
5 dkg vaj
1 vöröshagyma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál ribiszkelekvár
1 mokkáskanál őrölt bors


Elkészítés:
60 dkg lapocka
1 dl száraz vörösbor



A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk.
Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta.
Burgonyakrokettel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdészné pecsenyéje » Borivók Pecsenyéje » Jóasszony pecsenyéje » Gombás húscipó
» Német fasírt » Göngyölt karaj tekercs » Almás - fokhagymás karaj » Csirke korma
» Zöldséges húspüré » Boszorkányflekken » Diós fasírozott » Petrezselymes csirkemell
» Fasírt borjúból » Debreceni tokány » Sonkás csirkeszelet » Csülök vadrizzsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.