| Herkules pecsenyéje receptHúsételek Hozzávalók: 1 dl tejföl 5 dkg vaj 1 vöröshagyma 1 evőkanál mustár 1 evőkanál ribiszkelekvár 1 mokkáskanál őrölt bors só Elkészítés: 60 dkg lapocka 1 dl száraz vörösbor A húst szeletekre vágjuk sózzuk borsozzuk.Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre pároljuk,majd beletesszük a hússzeleteket és mindkét oldalukat pirosrasütjük.Aláöntjük a bort és 1 dl vizet.Fedő alatt puhára pároljuk. Sülés után kiszedjük a húsokat a visszamaradt pecsenyelét mustárral tejföllel és a ribiszkelekvárral összekeverjük.Összeforraljuk.A húsokat visszatesszük és még egyet forralunk rajta. Burgonyakrokettel tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |