| Gombás marhahúsos tészta receptHúsételek Hozzávalók: 200 g tészta 300 g marhahús 150 g gomba 1 fej hagyma só, bors fokhagyma 1 doboz tejföl liszt olaj Elkészítés: A húst felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát. Ezután kb. 1 órán át állni hagyjuk. A húskockákat kis zsiradékon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát - és lefedve pároljuk - időről időre kis vizet utánatöltünk. Ha a hús már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a 4-5 felé vágott gombát, majd a tésztát, felöntjük vízzel, majd lefedve puhára főzzük a tésztát. Mielőtt teljesen jó lenne beleöntjük a tejfölös habarást és fedő nélkül összesűrítjük. Tanácsok: Petrezselyemmel szórva tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |