| Májjal töltött burgonya tejföllel leöntve receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg burgonya 30 dkg máj só, bors tejföl olvasztott zsír reszelt sajt Elkészítés: Egy kiló burgonyát megfőzünk. A vizét szitán leszűrjük, és közepüket kivájjuk. Harminc deka csirke-, sertés- vagy borjúmájat zsíron megpirítunk, azután megőröljük, megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük a kivájt és összemorzsolt krumplirésszel, és az üreges-burgonyát megtöltjük vele. Zsírral kikent tűzálló edénybe tesszük, leöntjük tejföllel és pár kanál olvasztott zsírral, a tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben tizenöt percig sütjük. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |