Tutireceptek.hu fejléc

Magvas pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg liszt
2 kiskanál só
10 dkg margarin
1,5 dl tej
2 dkg élesztő
2-2 evőkanál: tök-, napraforgó-, szezám-, len mag.

Elkészítés:
Kelt tésztát készítünk, amibe a végén dolgozzuk bele a magokat.
Duplájára kelesztjük, 2 cm-re nyújtjuk, késsel berácsozzuk, kiszúrjuk, tetejét bekenjük tojással sütjük.

Tanácsok:
160 fokon 17-19 perc alatt készre sülnek.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: Sydney01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pici sajtos pogácsája » Poharas krumplis pogácsa » Erdélyi rakott pogácsa » Négymagvas pogácsa
» Angol pogácsa » Graham pogácsák » Sonkás pogácsa » Sörös-tepertős pogácsa
» Egyben sült pogácsa » Finom túrópogácsa » Tejszínes pogácsa » Zabpelyhes pogácsa
» Finom burgonyás pogácsa » Krumlipogácsa » A legjobb krumplis pogácsa » Gombás rizspogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.