| Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg libamáj 4 db nagyobb savanykás alma 10 dkg gesztenye massza 40 dkg burgonya tej teavaj só bors Elkészítés: A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele keverem a gesztenye masszát is. A libamáj vissza maradt zsírján átsütöm az alma karikákat is. Tálalásnál a libamájat és az alma karikákat felváltva teszem a tányérra, a pürét gombócokban tálalom. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |