| Gesztenyés alagút receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3csomag gesztenyemassza, 6dl tej, 1cs. vaniliáspuding, 1cs. csokipuding, 30dkg porcukor, 30 dkg margarin, rum, 6 tojásból piskóta Elkészítés: 2 őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd mindegyikbe 1/2- 1/2 gesztenyemasszát nyomunk. 3-3 dl tejbe megfüzzük a pudingot, 30dkg cukrot 30 dkg margarinnal kikeverünk majd elfelezzük a krémet. Alulra a vanilia pudingot öntjük ezután rásímitjuk a csokoládépudingot. Az egészet beborítjuk a pikótával. Alufóliával beborítjuk, 1 éjszakát hűtőbe tesszük. Tanácsok: Nagyon finom! A receptet beküldte: rincsi@citromail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |