Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyés alagút recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3csomag gesztenyemassza, 6dl tej, 1cs. vaniliáspuding, 1cs. csokipuding, 30dkg porcukor, 30 dkg margarin, rum, 6 tojásból piskóta

Elkészítés:
2 őzgerincformát kibélelünk alufóliával, majd mindegyikbe 1/2- 1/2 gesztenyemasszát nyomunk.
3-3 dl tejbe megfüzzük a pudingot, 30dkg cukrot 30 dkg margarinnal kikeverünk majd elfelezzük a krémet.
Alulra a vanilia pudingot öntjük ezután rásímitjuk a csokoládépudingot. Az egészet beborítjuk a pikótával. Alufóliával beborítjuk, 1 éjszakát hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
Nagyon finom!


A receptet beküldte: rincsi@citromail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés pite » Gesztenyés kosarak » Gesztenyés keksz rolád » Gesztenyés méhkas
» Marcipános alagút » Gesztenyés süti » Gesztenyés álom » Gesztenyeszív
» Gesztenyés kekszgolyók » Gesztenyés-meggyes rétes » Gesztenyés almás lepény » Csokis-gesztenyés szelet
» Gesztenyés muffin » Gesztenyés őrület » Feketeerdő alagút » Gyümölcsös túróalagút


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.