| Krémsajtos csirke pennével receptTésztafélék Hozzávalók: 30 dkg csirkemell 1+1 ek olaj 2 gerezd fokhagyma só, bors 1 krémsajt 3-4 dl tej 250g penne Elkészítés: A csirkemellet megtisztítom, majd kisebb kockákra vágom. Az olajat felhevítem egy serpenyőben, és hirtelen megpirítom rajta a húskockákat. Sűrűn kell keverni. Felrakom forrni a tésztavizet. A húsokat kiveszem átmenetileg egy tálra, és elkészítem a mártást. Ehhez adok még egy kanál olajat a serpenyőbe, majd ráreszelem a fokhagymát. Vigyázok, hogy ne égjen meg a hagyma. Felöntöm tejjel. Belenyomom a krémsajtot, addig keverem, amíg felolvad, Sózom, borsozom, beforralom. Amikor ezzel megvagyok, visszahelyezem a húst a mártásba, és 1-2 percig együtt is főzöm őket. Kifőzöm a tésztát és ehető. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |