| Gombás csirkemájragu receptLevesek Hozzávalók: 1 evőkanál kacsazsír 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 25 dkg gomba 1 tk szárított bazsalikom 2 babérlevél 40 dkg csirkemáj 1 csokor petrezselyem só, bors Elkészítés: A vöröshagymát vékony karikákra, a csirkemájat csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a gombát, a bazsalikomot és a babérlevelet. Néhány percig együtt pároljuk őket, azután beletesszük a májat és a vágott petrezselymet, és még pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk; paleo rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |