Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott csirkefalatok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db főtt csirkemell, 2 ek. liszt, 2 ek. tej, 2 tojás, kevés konyak, só, bors, olaj, kevés petrezselyemzöldje a díszítéshez.

Elkészítés:
A főtt csirkét vágjuk fel apró kockákra. A lisztből, a tejből, a tojásból és néhány csepp konyakból készítsünk tésztát. Adjuk hozzá a kockákra vágott húst, fűszerezzük sóval, borssal. Egy kanállal formáljunk belőle kisebb gombócokat és süssük ki az olajban. Itassuk le a felesleges zsiradékot, majd tálaljuk apróra vágott petrezselyem zölddel meghintve.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom csirkefalatok » Bundázott alma » Sajtos csirkefalatok » Szezámmagos csirkefalatok
» Bundázott sült hagyma » Bundázott ananászkarikák » Tepsis csirkefalatok » Bundázott karalábé
» Azték csirkefalatok » Szezámos csirkefalatok » Kocsonya erdélyi módra » Hentesborda
» Tanyasi sistergős » Sajtos-sonkás pulykamell » Balatoni mustos pecsenye » Bajor labdapecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.