| Krémsajt pástétom receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 40 dkg juhsajt 20 dkg tejszínes krémsajt 2 dl tejföl só, őrölt bors 2 evőkanál citromlé 1 csomag snidling 4 levél zselatin Elkészítés: A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben. A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |