Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
40 dkg juhsajt
20 dkg tejszínes krémsajt
2 dl tejföl
só, őrölt bors
2 evőkanál citromlé
1 csomag snidling
4 levél zselatin

Elkészítés:
A juhsajtot megreszeljük (ha nagyon puha, ledaráljuk) és a tejszínes krémsajttal meg a tejföllel simára keverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd a fölaprított snidlinget is hozzáadjuk. A zselatint beáztatjuk, kinyomkodjuk, és meglangyosítva jól elkeverjük a sajtkrémben.
A masszát fóliával bélelt őzgerincformába töltjük és hűtőben legalább 4 órán át, dermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve adjuk asztalra.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz krémsajtleves » Csirkemáj pástétom » Vendégváró színes pástétom » Húsvét utáni húspástétom
» Francia krémsajt házilag » Krémsajt, II. » Pikáns csirkemáj pástétom » Egyszerű tojáspástétom
» Halpástétom » Vadnyúl pástétom » Halacskás halpástétom » Májpástétom házilag
» Krémsajtos rúd » Tojáspástétom » Fokhagymás kapros krémsajt » Tepertőpástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.