Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt, II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg teljesen friss tehéntúró, 5 dkg friss vaj, 2 púpozott evõkanál sûrû tejföl, csipetnyi só és csipetnyi porcukor

Elkészítés:
A vajat felolvasztom, hozzáteszem az áttört tehéntúrót és a tejfölt, valamint a sót és a cukrot, majd keverõgéppel (vagy kézi habverõvel) teljesen simára keverem. Szorosan beletömködöm egy szögletes formába néhány óráig érlelem a hûtõszekrényben.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piros krémsajt » Sonkás-krémsajtos kiflik » Lazactatár krémsajttal » Krémsajtos kanapé
» Gyümölcsös krémsajttorta » Krémsajtos uborkasaláta » Krémsajtos eperkrém » Krémsajtos burgonyasaláta
» Krémsajtos eperparfé » Krémsajtos hal » Krémsajt, I. » Diós krémsajt
» Krémsajttal töltött gomba » Francia krémsajt házilag » Krémsajt torta » Brokkolis-krémsajtos penne


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.