Tutireceptek.hu fejléc

Olasz krémsajtleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 dkg kolozsvári szalonna
3 cikk fokhagyma
3 evőkanál olaj
3 evőkanál liszt
4 evőkanál paradicsompüré
3 tyúkhúsleveskocka
2 db tömlős Camping ömlesztett sajt
fehér bors, snidling

Elkészítés:
Az olajon az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk és megfuttatjuk rajta a reszelt fokhagymát. Megszórjuk a liszttel és jól elkeverjük.Belekeverjük a paradicsompürét, majd 1,6 -1,8 l vízzel fölengedjük. Ha forr, beledobjuk a húsleveskockákat és jól felfőzzük. Ezután beletesszük a krémsajtot, jól elkeverjük és még 3-4 percig főzzük. Fehér borssal ízesítjük. Tálaláskor snidlinggel megszórjuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá gabonagyöngyöt vagy pirított zsemlekockát.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olaszos zöldbab » Olasz gesztenyeleves » Tarhonya olaszosan » Olasz töltött paradicsom
» Olasz pirított zöldségek » Grillcsirke olaszosan » Olasz spagettileves » Olasz spagetti saláta
» Olasz tonhalas tészta » Legegyszerűbb olasz PIZZA » Olaszos göngyölt fasírt » Göngyölt hús olaszosan
» Olasz metélt » Olasz pizzatészta » Olasz kaja (saját) » Olasz sült cékla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.