Tutireceptek.hu fejléc

Halacskás halpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg krumpli
1 kis tonhalkonzerv
2 evőkanál tejföl
kis mustár

bors
néhány csemegeuborka
1 olívabogyó

Elkészítés:
A krumplit hajában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk. Villával törjük össze, majd adjuk hozzá a tonhalat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis citromlével is ízesítjük. Egy lapos, ovális tálra halat formázunk a masszából, majd a felkarikázott uborkával pikkelyeket rakunk, az olivabogyóból pedig szemet csinálunk a halacskás halpástétomunknak.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halpástétom » Halas rizottó » Fokhagymás tengeri halfilé » Halkocsonya
» Töltött pontyfilé » Afrikai harcsa király... » Fokhagymás hal » Lerakott harcsa
» Firenzei hal » Halas grillnyársak » Bajai halászlé » Zöldséges halfilé
» Halkrémmel töltött alma » Különleges halragú » Firenzei halfilé » Rácponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.