Tutireceptek.hu fejléc

Halpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 doboz olajos szardínia, 1 csokor zöldhagyma, l evőkanál vaj vagy margarin, 2 evőkanál darált dió, l evőkanál paradicsom püré, kevés só.

Elkészítés:
A szardínia olajos levét leöntjük, a halat villával összetörjük. A zöldhagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk. Levesszük a tűzről, összekeverjük a hallal, a dióval, a paradicsom pürével, és ízlés szerint sózzuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halacskás halpástétom » Dorozsmai molnár ponty » Csípős garnéla » Majonézes garnélarák
» Tonhal saláta ala jita » 30 perces sült lazac » Besameles halacska » Halfilé zödségesen
» Sült halfilé sajtmártásban » Diós fogas » Halfasírt golyócskák » Tejfeles halpaprikás
» Fokhagymás garnéla » Gombás harcsapaprikás » Vajon sült lazac » Harcsa mustármártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.