| Francia krémsajt házilag receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 20 dkg juhtúró 10 dkg krémsajt 10 dkg ráma margarin 4-5 gerezd zúzott fokhagyma 1-1 csokorapróra vágott:metélőhagyma kapor petrezselyem só ,bors Elkészítés: A hozzávalókat villával alaposan összedolgozzuk és vizes kézzel kis golyókat formázunk. Belehempergetjük az apróra vágott zöld fűszer keverékébe vagy a durvára darált borsba.Tálra tesszük egy sor borsos egy sor zöldséges golyót . Tálalásig alaposan behűtjük.Közvetlen tálalás előtt minden sajtgolyóga 1-1 ropit szúrunk ,hogy azzal megfogva vehessük ki a sajtunkat. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |