| Húsvét utáni húspástétom receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Pörkölt-maradék Sonka-maradék Hagyma Fokhagyma Tejföl Mustár Vaj Elkészítés: A pörköltmaradékot, és sonkamaradékot ledarálom, 1 fej hagymát, 3 gerzd fokhagymát hozzádarálok. Hozzákeverek 1 dl tejfölt, 3 ek mustárt, vajat csak akkor, ha a sonkán nincs háj. Hűtőbe vele, és bármikor kenyérre, pirítósra kenhető. Tanácsok: A megmaradt, nem túl ínycsiklandozó sonkacafatok így tuti elfogynak!! Ajánlott, de nem kötelező arány: Pörkölt : Sonka 3 : 1 Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |