Tutireceptek.hu fejléc

Húsvét utáni húspástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Pörkölt-maradék
Sonka-maradék
Hagyma
Fokhagyma
Tejföl
Mustár
Vaj

Elkészítés:
A pörköltmaradékot, és sonkamaradékot ledarálom, 1 fej hagymát, 3 gerzd fokhagymát hozzádarálok.
Hozzákeverek 1 dl tejfölt, 3 ek mustárt, vajat csak akkor, ha a sonkán nincs háj.
Hűtőbe vele, és bármikor kenyérre, pirítósra kenhető.

Tanácsok:
A megmaradt, nem túl ínycsiklandozó sonkacafatok így tuti elfogynak!!
Ajánlott, de nem kötelező arány:
Pörkölt : Sonka
3 : 1

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti reggeli » Húsvéti pástétom » Húsvéti kalács » Fokhagymás húspástétom
» Húsvéti nyuszi piskóta » Húsvéti töltött burgonya » Húsvéti koszorú másképpen » Húsvéti sonkaleves
» Húsvéti tál » Húsvéti aszpikos tojás » Sárga túró húsvétra » Húsvéti nyuszi süti
» Húsvéti-tojás torta » Házi tormakrém húsvétra » Húsvéti borkorcsolya » Húsvéti tojás Isler


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.