| Tepertőpástétom receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 20 dkg. tepertő, 2 db. tojás, só, 1 kis fej vöröshagyma, őrölt fekete bors, 5 dkg. vaj, 1-2 evőkanálnyi mustár, késhegynyi fűszerpaprika. Elkészítés: A tzojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és a tepertővel együtt alaposan ledaráljuk. Hozzáadjuk az előzetesen kikavart vajat. A vöröshagymát lereszeljük, ízesitjük sóval, mustárral, őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és végül az egészet alaposan átkeverjük úgy, hogy krémszwerű massza legyen.Hideg helyen, vagy hűtőben tároljuk. Tanácsok: Tartalmas étel reggelihez, vacsoráűhoz. Zöldpaprika, friss új hagyma illik hozzá. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |