Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű spárga leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg spárga
1-2 evőkanál tejföl
1 kávéskanál liszt
2 db tojás

Elkészítés:
A tisztított spárgát 2-3 cm-es darabokra vágunk, és fazékban, gyengén sózott vízben, fedő alatt, lassú tűznél puhára főzzük.
1-2 evőkanál tejfölt 1 kávéskanál liszttel simára keverünk, majd kissé felhígítjuk vízzel, hogy ismét tejfölsűrűségű legyen. Hozzáöntjük a spárga levéhez és felforraljuk.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelleves húsgombóccal » Málnaleves » Spárgás risotto » Hideg krémleves
» Gombapüré leves » Hideg cukkini krémleves » Brokkolikrém- leves » Maceszgombóc(levesbetét)
» Farsangi sajtleves » Őszibarack leves másként » Zellerkrémleves diétásan » Római leves
» Tejfölös céklaleves » Fokhagymás gombaleves » Tejfölös gombaleves » Csülkös zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.