| Habkönnyű csokoládékrém receptHozzávalók: • 1 tojásfehérje • 3 evőkanál natúr kakaópor, vagy Norbi instant kakaó • folyékony édesítő ízlés szerint Elkészítés: Verd fel a tojásfehérjét kemény habbá, majd ehhez óvatosan keverd hozzá a kakaóport és az édesítőt. Nagyon könnyű, csokiízű habot kapsz. Egyetlen hátránya, hogy szinte azonnal meg kell enni, ugyanis a tojáshab egy idő után összeesik. Szerencsére ez a körülmény nálunk még egyszer sem okozott problémát — annál inkább az utánpótlás. Tanácsok: Igaz, nem önálló étel (bár puding helyett én szívesen kanalazom), viszont egy csomó más finomság alapja lehel. Larának például a palacsintába töltött változat nagyon bejön. Arra mindig ügyelj, hogy csak natúr kakaóport használj, a különféle granulátumokat ugyanis telenyomják répacukorral. A receptet beküldte: anett59 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |