| Hideg barackleves receptLevesek Hozzávalók: 6-szem barack 6-8szem fahéj"lehet örölt is" 6-8szem szegfüszeg"lehet örölt is" 1dl tejföl 3ek liszt 1dl fözötejszin tetejére tejszinhab Elkészítés: A barackot megmossuk és a héjját le hámozzuk majd fel kockázzuk.Egy lábosba tesszük és körülbelül 1-liter vizzel felöntjük,bele tesszük a szegfüszeget,fahéjjat,és fel forraljuk amig a barack megpuhul. Egy nagyobb tálba bele tesszük a tejfölt a lisztet és a tejszint, majd turmixgéppel jol össze keverjük.Ha ez kész bele merjük a barackot,de a szegfüszeget meg a fahéjjat elötte ki kell szedni, ha örölt akkor nem számit,majd szép lassan össze turmixoljuk az egészet. Az igy elkészült levest kihütjük és már fogyasztható is tegyünk a tetejére tejszinhabot úgy még finomabb.:) Tanácsok: Hidegen a legfinomabb.:( Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: LACKNER30 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |