| Kelleves húsgombóccal receptLevesek Hozzávalók: dolgozzon össze 25dkg sovány darált hust,3evőkanál túróval 2evőkanál barna zsemle morzsával,sóval,borssal,teáskanál mustárral hagyja kicsit állni,majd formázzon húsgombócokat belőle. 1hagyma 30dkg kellevél 2répa Elkészítés: kisebb fazékban forrósítson fel teáskanálnyi olajat és süsse meg a gombócokat.ha szép pirosak szedje ki,a felét tegye el vacsorára,pucolja meg a hagymát és aprítsa fel és a kellevelet,2répát,dobja a gombócokat szaftjába a hagymát és répát,párolja egy kicsit össze tegyen bele kanálnyi paradicsompürét forgassa bele a kelt,majd öntse fel 3dl húslével,forralja fel majd közepes lángon főzze 20percig.végül tegye vissza a húsgombócokat enyhén sózza,borsozza. Kalóriatartalom: 350 kcal A receptet beküldte: ina87 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |