Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés lapocka
1 fej vöröshagyma
pár szem ecetes uborka
kolbász

fűszerpaprika
1 teáskanál paradicsom püré
1-2 gerezd fokhagyma
bors

Elkészítés:
A hagymát megfonyasztjuk, rárakjuk a húst, fűszerezzük és kicsit megpirítjuk (de nem égetjük le). Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor félpuha hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a paradicsom pürét. Beletesszük a karikákra vágott uborkát és a kolbászt (azt is feldarabolva) és készre főzzük.

Tanácsok:
Az uborkát és a kolbászt a főzés vége előtt 10 perccel érdemes hozzátenni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: lufi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos fejtettbableves » Zöldborsós pulykatokány » Erdésztokány » Kolbászos penne
» Hagymatokány parasztosan » Báránytokány » Kolbászos-sajtos buci » Hentestokány
» Sonkás-kolbászos tészta » Kolbászos tökfasírt » Erdélyi borsos tokány » Borsos tokány
» Fokhagymás vaddisznótokány » Virslis hentestokány » Boros marhatokány » Szatmári tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.