| Kétszer sült oldalas receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg oldalas 1 dl olaj 2 alma 1 narancs leve 1/2 citrom leve 1 kis kanál ketchup 2 dkg vaj 1 kis kanál mustár só, bors 1,5 dl bor Elkészítés: Az oldalast sózzuk, borsozzuk, kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. Majd a bort aláöntve kuktában puhára pároljuk. Lecsontozzuk és tűzálló tálra tesszük. Az almát cikkekre vágjuk, vajon szétpároljuk hozzáadjuk a pecsenyelét, gyümölcsleveket, mustárt és ketchupot, majd az oldalasra kenjük és sütőben megsütjük. Tanácsok: Krumplipürével szoktam tálalni. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: 'szti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |