| Karfiol leves MagicMag modra receptLevesek Hozzávalók: Fel kis fej karfiol 1 nagy sargarepa 1 nagy zeller, 1 nagy petrezselyem 4 kozepes burgonya 20 dkg szaraz kolbasz,ha lehet fustolt 2 dl tejfol keves olaj,liszt,pirospaprika a rantashoz(jo surunek kell lennie) so, bors izles szerint Elkészítés: Megtisztitjuka zoldsegeket.Feltesszuk foni kb. egy 3 literes fazekban.A karfiolt rozsaira szedjuk,megtisztitjuk,a felfovesben levo zoldsegekhez adjuk.Egyuttal hozzaadjuk a felszeletelt kolbaszt is.Ha minden megfott, elkeszithetjuk a rantast, jo surure.Utana levesszuk a tuzrol, kicsit hulni hagyjuk, majd szepen hozzakeverjuk a tejfolt. Izles szerint sozzuk, borsozzuk. Tanácsok: Aki szereti, ecetet is rakhat bele, ugy meg finomabb!Jo etvagyat hozza! Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: magicmag25 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |